Lilla gallerietVedic art kurser

Vedic art kurser som är bokade finns under fliken Aktuellt i menyn.
Du kan också boka en helg eller veckokurs i Vedic art på annan ort om du har minst 5 betalande och står för lokalhyran. Jag har tidigare samarbetat med Ylva på Skaparstugan i Ö-vik, Marie-Louise och Gunilla i Gävle/Sandviken, Birgitta på Källan i Västerås m.fl 

Vedic art lärarkurs block A och B kan du gå hos mig oftast vid de vanliga Vedic art kurstillfällena som finns. Kurstider är då sen em-kvällstid med möjlighet att måla under dagtid i ateljén. Önskar du boka lärarkurs till din ort så ordnar vi det.
Vedic art fördjupningskurser som jag har är bl.a. fördjupning med fokus på bildprocessen, tema färg och ljus. Tillsammans med Susanna Ode'n har jag kurs med fördjupning i p6 och 16 då vi använder oss av flera vägar till att bli tydligare i det personliga och konstnärliga uttrycket.
Rymdkurs 1 som handlar om den vediska astrologin (Jyotish) - det kosmiska och det personliga, och hösten -17 kommer jag att ha den "nya" Rymdkurs 2 som berör andra delar i ditt födelsechart; nakshatrana. På kurserna blandas astrologisk kunskap med måleri.
Rymdkurserna är numera fristående kurser inom Vedic art Sverige som förestås av Johannes Källman. Ansvarig för Rymdkursernas utformning är vår Jyotish-specialist Varga Åskvigg som även har separata kurser i bara Jyotish. Bara några få personer som har gått Rymdlärarutbildning + har erfarenhet av Jyotish och att ha Rymdkurs1 kommer att ha rymdkurs2 

För att se kurser som jag har inplanerade - se programmet under AKTUELLT


Vedic Art


Konsten och livet är ett
Det finns hos alla en djupare kunskap som kommer inifrån, Vedic art är ett sätt att uttrycka denna. Vedic art och dess 17 principer leder oss vidare i livet. Konsten används som ett medel för medvetandets utveckling.

"Det gäller att finna sitt Dharma, sin livsuppgift, sin andliga hemvist men ändå fortsätta att göra det gamla vanliga därute i yttervärlden, fast kanske med en ny dimension."

Dessa ord kommer från grundaren Curt Källman som fick uppdraget att grunda en vedisk konstskola år 1976. På den vägen har det fortsatt med nya utövare från nästan alla hörn av världen.

Länk till Källmans kurssida Vedic Art.


Meditativt måleri
Att gå kurs i Vedic art handlar om att avprogrammera sig snarare än att prestera. Att låta sig själv bara vara, känna in färger, former, material och bara låta det som vill komma fram på målarduken. Det är ett slags meditativt, intuitivt skapande som kan hjälpa människor att finna ro, avspänning, glädje och även lära känna sig själv bättre. Genom dina bilder, ditt kravlösa skapande, låter du ditt inre komma fram och berätta om var du befinner dig i din utveckling.


bild17
Workshop & Kurser

Vedic art – grund och fortsättningskurs samt lärarblock A och B nu endast som veckokurs. (men har du en färdig grupp finns andra möjligheter)

Symbolseendekurser - färger, chakra, intuitivt måleri, tarot, inre vägledning gm bilder, bildtolkning m.m. 


Boka en kurs till din ort! Minst 5 betalande deltagare och lokal, så går du kursen gratis. 
Om det är möjligt så tar jag gärna med min hund Zera  


Ring 073-9767365 eller maila Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen