Lilla galleriet

 

JYOTISH den vediska astrologin

Konsultation 1 1/2 timme 750kr. Boka tid på plats i Avesta, Bergslagsvägen 67 där min atelje finns eller via skype/telefon, jag ringer upp.

Utifrån dina födelsedata inklusive tid + ort tittar vi på din livskarta med grundläggande energier och möjligheter kontra svårigheter som du bär med dig.
Vi föds som ett frö med enorm potential och den astrologiska livskartan kan vi ha stor vägledning av i olika skeden av livet.

Första konsultationen gör vi en helhetstolkning på din livskarta och glimtar också in i närmast föreliggande tids energier. Vi ser var styrka, svårigheter och möjligheter finns.
Detta möte med dig själv sätter ofta igång många funderingar och du "landar" med ditt liv på ett nytt sätt med den bekräftelse du fått och även nya insikter förstås. Jyotish går på djupet av vår existens och kan i många fall vara omvälvande att ta del av men du väljer alltid själv hur ditt liv ska vara och utvecklas. Kunskapen du får genom astrologin ska endast ses som en vägledning, ett nätverk som du lever i av energiströmmar och möjligheter där du själv bestämmer och gör valen.

Följande konsultationer riktar vi fokus utifrån dina frågor och funderingar då vi redan har grunden klar för oss. 

 

Jag har studerat den västerländska astrologin i ca tio år tidigare i livet, sedan släppte jag den delen och ägnade mig åt mycket annat som synes på den här hemsidan.. bland annat har Vedic art måleriet och arbetet med olika typer av symbolseende givit mig djupare insikter i mig själv och det nätverk av energier vi lever i och ständigt förhåller oss till på olika sätt. När jag mötte Jyotish för tre år sedan genom Varga Åskvigg blev jag helt tagen! Här fanns det djup och den kunskap från ljuset/källan som jag sökt alltmer... nu har jag hittat rätt! På den vägen är det och jag tolkningarna på mitt sätt som en symbolisk resa i astrologins värld där jag även kopplar in numerologi och annan symbolkunskap. 

Jyotish är en kunskap att leva med, utvecklas med hela livet och mer...

 

RYMDKURSEN och en del andra fördjupningskurser innehåller delar av Jyotishkunskapen. Dessa kurser har jag och flera andra lärare.
JYOTISHKURSER kan du gå hos Varga Åskvigg på olika ställen i Sverige. Varga är experten på Jyotish och jag rekomenderar varmt att ta en konsultation av henne eller gå en kurs.

RÅD TILL EN SKALBAGGE
För att kunna flyga
Måste skalet klyvas
Och den ömtåliga kroppen blottas
För att kunna flyga
Måste man gå högst upp på strået
Också om det böjer sig och svindeln kommer
För att kunna flyga
Måste modet vara större än rädslan
Och en gynnsam vind blåsa...

Margareta Ekström

Tystnadsplikt
Allt som sägs under samtal och behandlingar stannar givetvis hos mig.