Lilla galleriet

KURSER och EVENEMANG  

På de flesta kurser och vid konsultationer har jag min hund med mig. En liten blandrashund som heter Zera. Hon jobbar med mig på ett lugnt sätt och med stor integritet. Hon talar om när någon kommer och ser efter sin "flock" även om den är tillfällig som ett kurstillfälle är. Hon gillar bäst när du inte bryr dig så mycket om henne utan hälsar på mig och de andra istället :) Är du fundersam kring detta så hör gärna av dig!

Om inget annat anges så är kursen i min lokal Ateljé Helheten, Klosterskolan, Bergslagsvägen 67 Avesta

Hos mig finns konstnärsmaterial att köpa: bl.a. Amsterdam färger och lite annat smått o gott, även Källmans temperafärger och Sense of Veda som är kadmiumfria. Från ArtofVeda

Boende för dig som reser; vi rekomenderar vandrarhemmet i Älvbro, ca 800m från ateljén. Sök på vandrarhemavesta eller ring Micke 073-1835879 
 
KOMMANDE KURSER OCH EVENEMANG 2018
 
* 22 februari kl 18-ca 20.00 SEANS med Helena Vestin. Alltid lika spännande och roligt att möta Helena och andevärlden hos oss. Många personliga berörande möten.. Kostnad 250kr inkl fika och frukt. 

* 3-4 mars Rymd och Jyotish, grundkurs. kurstider 10-17. Jyotish är namnet på den vediska astrologin och denna helg får du en inblick i den och kopplingen mellan ditt personliga och kosmiska jag. Måleri och meditation varvas med genomgångar. Jag behöver dina födelsedata; år,mån,dag, tid + ort. 
kostnad 1700kr inkl allt material till målningarna vi gör. 

* 22-25 mars Målardagar  700kr/fyra dagar inkl fika, egen ateljéplats med golvstaffli, skiva.. tillgång till penslar och annat för skapandet, papper att måla på för den som vill.. trasor, buttar osv finns. Ta med eget målarmaterial och/eller köp på plats! Det går även att boka dagar för 200kr/dag. 

* Deltar i Konstrundan i Kolbäcksådalen påsken 2018 Plats; MA Stocker galleri och showroom i Dingtuna som ligger ca 1 mil utanför Västerås mot Köping. Fre-sö kl 10-16 har vi öppet. Välkomna!

* 13-15 april Rymd och Jyotish del II. Denna gång fokuserar vi på den vediska astrologins nakshatran. Med hjälp av symboler och intuitivt måleri får du en personlig kontakt med de nakshatran som är dina viktigaste. Du får fördjupad kunskap om din personliga födelsekarta. Vi varvar måleri, meditation och genomgångar. Kostnad 1700kr inkl fika. Ta med eget målarmaterial. Mer info vid anmälan eller förfrågan

* 21-22 april Färg och ljus! Arrangör Birgitta Gårdensjö Källan, Västerås. Kurstider 10-16 Praktiska övningar varvas med meditativa visualiseringar och genomgångar. Fokus är på att fördjupa den personliga känslan och kontakten med färg och ljus på målarduken. 1 700kr Ta med eget målarmaterial, fika ingår. 

* 5-6 maj Vedic art kurshelg. Grund- och fortsättningskurs, du startar eller fortsätter på de steg som är aktuella för dig.. Kurstider 10-16, ta med eget målarmaterial eller köp på plats. kostnad 1 500kr inkl fika, lunch tar du med dig. Visst material finns att låna så som penslar, svampar, vattenbutt, pannå m.m. Du har egen ateljéplats med bord/del av bord + golvstaffli. 

* 2-3 juni Vedic art grundkurs del II i Smedjebacken. 1 500kr 
    SOMMARKURSER!
 

* VEDIC ART VECKOKURS, vecka 26 och en sensommarvecka; 35

Välkommen att ta del av de 17 principerna för skapande som grundats av Curt Källman för precis 30 år sedan i år! Kunskapen är urgammal vedisk visdom. Grundkurs och fortsättningskurs, möjlighet att gå lärarblock A och B finns. Start måndagar kl 10.00, kurstider må-fre 10-16 och på lördagen avslutar vi med gemensam lunch ca kl 13.00 Målarmaterial tar du med ditt eget eller köper på plats. Vi använder i första hand akrylfärger. Kurskostnad 2 100kr/vecka inkl fika. Lärarutbildning 4 500kr/block, då ingår även kursplats på fortsättningskursen. 


* RYMD OCH JYOTISH tors-sön 5 – 8 juli

Fyra dagar i den vediska astrologins och skapandets värld!
Kurstider 10.00 – 16.00 med möjlighet att stanna och måla även kvällstid. Genom din personliga födelsekarta får du lära dig om planetenergier, livsområden och andra kopplingar till din livsvägs möjligheter och utmaningar. Den ”vanliga” Rymdkursen ingår här men vi bygger också på med tips och trix kring skapandet av rymd i bilderna. Intuitivt måleri, genomgångar och övningar varvas. Kurskostnad 2 600kr, astrologiska utskrifter och kortare personlig tolkning av ditt chart ingår, så även fika. Ta med eget målarmaterial eller köp på plats.


* BILDTOLKNINGSKURS tors – sön 12 - 15 juli

Fyra dagars workshop för personlig utveckling då du får lära dig grunderna i den bildtolkningsmetod som Kristina Wennergren har skapat.
Kurstider 10.00 – 17.00 med möjlighet att stanna och måla även kvällstid.
Vi kommer främst att arbeta med 7 basbilder; Ett hus, en båt, ett träd, en blomma, ursprungsfamilj, nuvarande familj och en fri bild. De första tre målas hemma inför kursstarten. Använd A4 format eller större, i övrigt välj om du vill måla med kritor, torrpastell, akrylfärg, akvarell eller något annat medium.. det är fritt. Kursen hjälper dig att tydligare förstå vart du befinner dig i livet just nu och ger dig nya tankar och upplevelser kring vilken väg du vill gå framöver. Kurskostnad 2 600kr , fika och visst material ingår. Vill du måla med akrylfärger och duk tar du med detta själv eller köper på plats.* Vecka 32 håller jag Vedic art fortsättningskurs i Enetriladan på södra Öland.
   Vecka 33 är jag kvar och målar en vecka i Enetri på Öland! 
   Arrangör är Johannes Källman; www.vedicart.com 

 Är det någon särskilt kurs du önskar se i programmet så hör gärna av dig!

Några av mina trevliga kollegor;
MonaOm - Mona Lindström, Atelje och kurser i Horndal. Vedic artlärare, konstnär och stressterapeut. www.monaom.com
Livsträdgården - Susanna Ode'n bosatt i Kivik som bland annat är Vedic art lärare utbildad i Aurasoma,   konstnär. www.livstradgarden.se
Konstfullt - Katarina Mattson som bland annat är Vedic art lärare, konstnär och kreatör bosatt i Falun
Evolvia - Matilda Gregersdotter. Vedic art lärare, coach och konstnär bosatt på Island
Gaila Sundlin - Vedic art lärare, konstnär m.m. bor på Öland och verkar även i Lysekil och Göteborg
Agneta Norrgård - Vedic art lärare, konstnär m.m. bor och verkar i Sundsvall m.fl. orter www.agnetasabc.se 
Marie-Louise Agner - Vedic art lärare och konstnär m.m. Gävle. www.agnersgalleri.se 
Ylva Hägglund - Vedic art lärare och konstnär, driver Skaparstugan utanför Ö-vik. www.skaparstuganhogakusten.se
Sara Olén - Vedic artlärare och driver Art of Veda med konstnärsmaterial och kurser samt webbgalleri på Ekerö, Stockholm.  www.artofveda.com
Helen Engström -  medium, healer och konstnär i Köping  www.helenengstrom.com
Birgitta Gårdensjö - konstnär, Vedic art lärare m.m. i Västerås www.bigisgarden.se
Helena Vestin - medium, healer och terapeut i Smedjebacken www.helenavestin.se 

Intresserad?
Är Du intresserad av kurs i Vedic art, Jyotish - vedisk astrologi, symbolseende, dröm- och bildtolkning där du bor? Hör av Dig!
Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen eller Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen  eller ring 073-9767365